Over ons

Matrho Metals voert als groothandel een breed assortiment metaal en non-ferro platen en profielen. Direct uit voorraad heeft u zo de beschikking over gelegeerd en ongelegeerd staal in blanke en warmgewalste uitvoering, RVS, aluminium en overige non-ferro kwaliteiten. Bovendien leveren wij ook de aanverwante artikelen zoals bijvoorbeeld lasfittingen en draadfittingen, doppen en bevestigingsmiddelen. Dankzij de ijzeren voorraad bij Matrho Metals kunt u uw eigen voorraden klein houden.

Bewerkingen

Matrho Metals heeft niet alleen een breed assortiment, maar ook een zeer brede expertise. Dat is uiterst praktisch, want haar deskundige medewerkers kunnen u van alle informatie voorzien over de materialen en hun toepassing. Matrho Metals kan op uw verzoek zagen, boren of knippen. Daarnaast zijn de Matrho bedrijven in staat om op basis van uw wensen tal van andere bewerkingen op de materialen uit te voeren. Voor u verhoogt dit de efficiency en flexibiliteit.

Logistiek

Alle materialen kunnen met het eigen wagenpark van Matrho Metals altijd op tijd geleverd worden. Ook hier is flexibiliteit vanzelfsprekend. Dus in noodgevallen denken we graag met u mee over een passende oplossing. De eigen chauffeurs helpen bij het lossen van de lading. Daarnaast kunt u zonder afspraak alle materialen ook altijd afhalen of langs komen voor een advies op maat. Matrho Metals blinkt uit in kennis, assortiment en flexibiliteit. U ervaart hier de professionaliteit en service die ook kenmerkend is voor de andere Matrho-bedrijven.

Als meedenkende partner levert Matrho Metals een bijdrage aan het succes van haar klanten.

Klanten

Tal van bedrijven hebben de weg naar Matrho Metals gevonden en hebben daarbij ervaren hoe groot de voorraad én expertise hier is. Technische diensten en constructiebedrijven, maar ook machinefabrieken, verspaners, interieurbouwers, de industrie als ook scholen.

Of het nu gaat om grote hoeveelheden of slechts een kleine bestelling, u bent altijd meer dan welkom bij Matrho Metals.

"Matrho Metals levert ook speciale legeringen"
"titanium, zuurstofvrij koper, gereedschapsstalen en nog veel meer"

-

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of via het contact formulier.

0492 380 280

Matrho Industrial Services, Metals & Tools laat uw industriële installaties maximaal presteren, dat is onze missie!

Lees meer

Matrho Tools levert een compleet assortiment industriële toebehoren voor de industrie en techniek.

Lees meer

Matrho Metals is dé regionale leverancier en allround specialist vooor alle Ferro en Non-Ferro metalen

Lees meer